Valokuvaus

Haluatko ikuistaa tärkeän hetkesi? Haluatko itsestäsi edustavia kuvia –  ripille päästyäsi, ylioppilaana, ammattiin valmistuneena, morsiamena/sulhasena, pyöreiden vuosien kunniaksi, työhakemusta varten tai ihan muuten vaan? Onko toiveissasi kuvat perheestäsi, lapsistasi, isovanhemmistasi? Kaipaatko rakkaasta lemmikistäsi kuvia, joihin voi palata vielä vuosien jälkeen? Tai järjestätkö tapahtuman, josta haluaisit kuvia? 

Kuvaan mieluiten luonnonvalossa, mutta myös studiokuvaus mahdollinen. Asun Rantasalmella Etelä-Savossa, mutta kuvaus onnistuu myös muilla paikkakunnilla. Matkakorvaus 0,25 € / km, mikäli kuvaus muualla kuin Rantasalmen kirkonkylällä tai Tuusmäessä sijaitsevalla studiolla.

Valokuvaus-ammattilainen


HINNASTOA:

Juhlakuvaus 80 € / h + matkakorvaus, minimilaskutus 1,5 h. Toimitettava kuvamäärä riippuu kuvaustilanteen luonteesta ja sovitaan aina erikseen. Juhlakuvauksen osana voidaan ottaa myös potrettikuvat, miljöössä tai siirrettävän studion avulla. Juhlakuvauksen yhteydessä potrettikuvauksen lisähinta on 70/100 € (miljöö/studiovalot), joka sisältää 15 kpl asiakkaan valitsemia huolellisesti jälkikäsiteltyjä potrettikuvia.

Potrettikuvaus miljöössä tai studiossa (max 1 h) 150 €, sisältää 15 kpl asiakkaan valitsemia huolellisesti jälkikäsiteltyjä kuvia. Lisäkuvat 10 € / kpl.

Hautajaiskuvaus 200 €, sisältää 30-50 kpl kuvia riippuen vierasmäärästä. Sisältää kuvauksen siunaustilaisuudessa (kirkko/kappeli + hautaan lasku), mahdollisesta muistotilaisuuden kuvauksesta sovitaan erikseen.

Ylioppilas-/rippikuvaus alkaen 50 €.

Lemmikkikuvaus miljöössä tai studiossa (max 30 min) 80 €, sisältää 10 kpl asiakkaan valitsemia huolellisesti jälkikäsiteltyjä kuiva. Lisäkuvat 10 € / kpl. Kissojen kuvaus mahdollinen myös omistajan kotona sisätiloissa.


Kysy tarjousta tapahtumista tai pidemmästä juhlakuvauksesta!

Valokuvaaja Terhi Piispa-Helisten, Rantasalmi

Wordpress Photo Gallery