Ylioppilaskuvaus 2022

Kuvaukset Myllyrannassa lakkiaispäivänä

Rantasalmen Myllyrannassa on valittavissa monenlaista kuvausympäristöä – puistoa, järvimaisemaa (laitureita, rantaa) ym. Sopiva kuvauspaikka valitaan ylioppilaan toiveiden mukaan!

Kuvauksen hinta 70 €, kuvausaika max. 15 min (aikoja 20 minuutin välein). Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja asiakkaan valitsemista kuvista (6 kpl) kuvatiedostot. Kuvia saa julkaista somessa ja isommista tiedostoista voi itse teettää haluamiaan kuvatuotteita. Lisäkuvat 10 € / kpl.

Kuvaukset aloitetaan heti lakituksen jälkeen. Saavuthan paikalle ajoissa!

Varaa tästä kuvaus Myllyrannassa

Kuvaukset juhlapaikalla

Ylioppilaskuvaus on mahdollinen myös juhlapaikalla (kotona tai muussa juhlapaikassa). Kuvausajan puitteissa voidaan ottaa kuvia myös muun juhlaväen kanssa.

Kuvauksen hinta on 120 € ja kuvausaika max. 30 minuuttia. Kuvausaikoja on tasatunnein. Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja asiakkaan valitsemista kuvista kuvatiedostot (enintään 15 kuvaa). Kuvia saa julkaista somessa ja isommista tiedostoista voi itse teettää haluamiaan kuvatuotteita. Lisäkuvat 10 € / kpl.

Mikäli kuvauspaikka on kirkonkylän taajama-alueen ulkopuolella, veloitetaan lisäksi matkakorvaus 0,50 € / km.

Ota yhteyttä, jos haluat minut ikuistamaan ylioppilaan juhlapaikalle, niin sovitaan sopiva aika! Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Ennakkokuvaukset

Kuvaus on mahdollista toteuttaa myös etukäteen. Kuvaus onnistuu joko Myllyrannassa tai muussa miljöössä. Ennakkokuvauksissa on mahdollista toteuttaa kuvaus esim. auringon laskiessa tai aikaisin aamulla – valo on näihin aikoihin kauniimpaa, kuin päivällä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika! Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Ennakkokuvauksen hinta 100 € ja kuvausaika max. 30 minuuttia. Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja asiakkaan valitsemista kuvista (6 kpl) kuvatiedostot. Kuvia saa julkaista somessa ja isommista tiedostoista voi itse teettää haluamiaan kuvatuotteita. Lisäkuvat 10 € / kpl.

Ennakkokuvaukseen voi tulla myös kaksi kuvattavaa kerralla, esim. ystävykset tai sisarukset! Ennakkokuvauksen ajankohdasta riippuen kuvat on mahdollista saada itselleen niin, että niistä ehtii teettää kiitoskortit annettavaksi juhlatilaisuudessa.

Mikäli kuvauspaikka on kirkonkylän taajama-alueen ulkopuolella, veloitetaan lisäksi matkakorvaus 0,50 € / km.


Peruutusehdot

Kuvausajan voi peruuttaa veloituksetta 24 tuntia ennen kuvausten alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta (tai mikäli asiakas ei saavu varattuun kuvaukseen) laskutetaan 50 % kuvaushinnasta.

Kuvaajan yhteystiedot

Valokuvaaja Terhi Piispa-Helisten, puh. 050 568 1006, e-mail terhi.piispa@equito.fi

Facebook: https://www.facebook.com/terhipiispahelisten
Instagram: @terhipiispahelisten

Wordpress Photo Gallery