Tietosuojaseloste

Julkaistu 8.6.2020

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n sekä EU:n tietosuojauudistuksen mukainen tietosuojaseloste.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Equito Ky, y-tunnus 1861740-4

2. YHTEYSHENKILÖ

Terhi Piispa-Helisten
Kolkonniementie 70
58920 Kolkontaipale
puhelin 050 568 1006
sähköposti terhi.piispa@equito.fi

Verkkosivustomme osoite on: http://equito.fi

3. REKISTERIEN NIMET

Sukuposti.net verkkokaupan asiakasrekisteri

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on tietojen tallentaminen Sukuposti.net-verkkopalvelun tietokantaan. Tallennetut henkilötiedot liittyvät Sukuposti.net-verkkokaupasta tilauksen tehneeseen henkilöön.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Sukuposti.netin verkkokaupan asiakasrekisteri sisältää seuraavia henkilötietoja:

  • henkilön etu- ja sukunimi
  • henkilön sähköpostiosoite (toimii käyttäjätunnuksena)
  • henkilön postinumero ja postitoimipaikka
Sukupostin verkkokaupan tilausrekisteri sisältää lisäksi seuraavia henkilötietoja:
  • toimitusosoite
  • puhelinnumero

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Sekä asiakasrekisteri että tilausrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä.

7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Asiakasrekisterin tietoihin on pääsy vain palvelimen ylläpitäjällä sekä rekisterinpitäjän yhteyshenkilöllä.

8. TIETOJEN SIIRTO EU:n TAI ETA:n ULKOPUOLELLE

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Kaikki asiakasrekisterissä ja tilausrekisterissä olevat henkilötiedot on sijoitettu salatulle palvelimelle.

Palvelimelle on pääsy vain palvelimen ylläpitäjällä sekä rekisterinpitäjän yhteyshenkilöllä.

10. TARKASTUSOIKEUS Pääsääntöisesti jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa (henkilötietolaki 26 §).  Tietojen tarkastuspyyntö tulee osoittaa rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä on velvollinen toimittamaan pyydetyt tiedot kohtuullisen ajan kuluessa pyynnön esittämisestä.

11. OIKEUS VAATIA TIETOJEN KORJAAMISTA

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevien itseään koskevien virheellisten henkilötietojen korjaamista.

12. REKISTERIN SISÄLTÄMIEN TIETOJEN MUOKKAAMINEN JA POISTAMINEN

Henkilö voi pyytää itseään koskevien tietojen muokkaamista (korjaamista) tai poistamista rekisterinpitäjältä, mikäli henkilötieto on virheellinen, tarpeeton, puutteellinen, vanhentunut tai salattu. Käyttäjä voi halutessaan pyytää käyttäjätunnuksensa poistoa palvelusta. Käyttäjätunnukseen liittyvät tiedot tilausrekisterissä säilyvät, vaikka käyttäjätunnus poistettaisiin järjestelmästä (asiakasrekisteristä).

13. TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Asiakasrekisterissä tiedot säilytetään, ellei asiakas itse pyydä tietoja poistettavaksi.

Tilausrekisterissä olevat tiedot säilytetään vähintään kirjanpitolain vaatimalla tavalla.

14. TIETOJEN LUOVUTUS

Käyttäjäkohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ellei kulloinkin voimassa oleva laki näin edellytä (esim. poliisitutkinta).

16. MUUT REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö henkilötietolain 30 § määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle

17. MUUTA

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme evästeillä seuraavia tietoja:

  • tuotteet, joita olet katsonut
  • sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi

Käytämme evästeitä myös ostoskorin sisällön säilyttämiseen, kun selaat sivustoa.

Asiakas- ja tilausrekisterin tietoja käytämme, jotta voimme:

  • lähettää tietoja tilistäsi ja tilauksesta
  • vastata pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
  • käsitellä maksuja ja estää petollista toimintaa
  • luoda käyttäjätilisi kauppaamme
  • noudattaa kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
  • parantaa kaupan tarjontaa
  • lähettää markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä

Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit, jos kirjoitat sellaisia.

Verkkokaupan tilauksissa ensisijainen maksuvaihtoehto on Klarna Checkout. Klarnan tietosuojaselosteen löydät täältä:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/privacy

Hyväksymme myös PayPal-maksuja. Kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään PayPal-maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot.

Katso täältä lisää PayPal yksityisyydensuojasta.