Hinnasto / kuvien julkaisuoikeudet

Kuvatiedosto yksittäisestä kuvasta

Kuvasta voi teettää itse kuvatuotteita (enintään 20 x 30 cm suurennokset sekä muut kuvatuotteet). Kuvasta toimitetaan tilaajalle vesileimaton versio.

10 €

Iso kuvatiedosto yksittäisestä kuvasta

Alkuperäisen kokoinen kuvatiedosto yhdestä valokuvasta. Tiedostosta voi teettää erilaisia kuvatuotteita omaan käyttöön. Kuvasta toimitetaan tilaajalle vesileimaton versio. Hinta sisältää oikeuden käyttää samaa kuvaa myös sosiaalisessa mediassa / nettisivuilla.

25 €

Kuvan käyttöoikeus nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa

Yksittäisen kuvan käyttöoikeus nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Kuvasta toimitetaan tilaajalle vesileimallinen versio.

5 € / kpl

Kuvan käyttöoikeus nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa (3-10)

Useamman kuvan käyttöoikeus  nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa samassa tilauksessa.  Voi sisältää joko useamman kuvan samasta hevosesta (myös eri tapahtumista) TAI useampi hevonen SAMASTA tapahtumasta (saman tilaajan käyttöön). Jos kuvia on useammasta hevosesta ja eri tapahtumista, maksu veloitetaan per hevonen. Julkaisulupa on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää eteenpäin. Kuvista toimitetaan tilaajalle vesileimallinen versio.

15 €

Kimppahevosen kuvien käyttöoikeus nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa (3-10)

Useamman kuvan käyttöoikeus  nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa samassa tilauksessa.  Voi sisältää kuvia samasta hevosesta useammasta tapahtumasta. Julkaisulupa koskee koko hevoskimppaa, eli kaikkia osaomistajia. Kuvista toimitetaan tilaajalle vesileimallinen versio.

25 €

Oriin kuvien käyttöoikeus orimainoksissa

Sisältää oikeuden käyttää yhtä tai useampaa ottamaani kuvaa oriista mainoksissa.

62 € / vuosi
tai 124 € ilman aikarajoitusta

Yksittäisen kuvan käyttöoikeus orimainoksissa

Sisältää oikeuden käyttää yhtä kuvaa mainonnassa (esim. oriin jälkeläisen kuva). Hinta vain muille kuin oriin omille kuville.

30 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.