Ylioppilaskuvaus 2021

Kuvaukset Myllyrannassa lakkiaispäivänä klo 13-14:30

Rantasalmen Myllyrannassa on valittavissa monenlaista kuvausympäristöä – puistoa, järvimaisemaa (laitureita, rantaa) ym. Sopiva kuvauspaikka valitaan ylioppilaan toiveiden mukaan!

Kuvauksen hinta 50 €, kuvausaika max. 15 min (aikoja 20 minuutin välein). Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja asiakkaan valitsemista kuvista kuvatiedostot. Kuvia saa julkaista somessa ja isommista tiedostoista voi itse teettää haluamiaan kuvatuotteita.

Kuvaukset aloitetaan heti lakituksen jälkeen. Saavuthan paikalle ajoissa!

Varaa tästä kuvaus Myllyrannassa

Kuvaukset juhlapaikalla klo 15 alkaen

Ylioppilaskuvaus on mahdollinen myös juhlapaikalla (kotona tai muussa juhlapaikassa). Kuvausajan puitteissa voidaan ottaa kuvia myös muun juhlaväen kanssa.

Kuvauksen hinta on 80 € ja kuvausaika max. 30 minuuttia. Kuvausaikoja on tasatunnein. Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja asiakkaan valitsemista kuvista kuvatiedostot. Kuvia saa julkaista somessa ja isommista tiedostoista voi itse teettää haluamiaan kuvatuotteita.

Mikäli kuvauspaikka on kirkonkylän taajama-alueen ulkopuolella, veloitetaan lisäksi matkakorvaus 10 €. Kuvausajan varaus on tämän sivun kautta mahdollinen vain n. 10 km säteellä kirkonkylältä. Jos juhlapaikka on kauempana, ota yhteyttä niin katsotaan, miten ja milloin kuvaus onnistuisi!

Varaa tästä kuvaus juhlapaikalla

Ennakkokuvaukset la 29.5.

Kuvaus on mahdollista toteuttaa myös etukäteen, jolloin kuvat saa jo ennen ylioppilasjuhlaa. Kuvauspäivä on lauantai 29.5. Kuvaus onnistuu joko Myllyrannassa tai muussa miljöössä.

Kuvauksen hinta Myllyrannassa on 50 € (max. 15 minuuttia) tai 80 € (max. 30 minuuttia). Kuvauksen hinta muussa miljöössä 80 € ja kuvausaika max. 30 minuuttia. Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja asiakkaan valitsemista kuvista kuvatiedostot. Kuvia saa julkaista somessa ja isommista tiedostoista voi itse teettää haluamiaan kuvatuotteita.

Mikäli kuvauspaikka on kirkonkylän taajama-alueen ulkopuolella, veloitetaan lisäksi matkakorvaus 10 €.

Varaa tästä kuvaus la 29.5.

Peruutusehdot: Kuvausajan voi peruuttaa veloituksetta 24 tuntia ennen kuvausten alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta (tai mikäli asiakas ei saavu varattuun kuvaukseen) laskutetaan 50 % kuvaushinnasta. Poikkeus COVID-19 tilanteesta johtuen: peruutus on mahdollinen ilman veloitusta, jos asiakas sairastuu koronavirukseen tai joutuu hakeutumaan koronavirustestiin virukseen sopivien oireiden vuoksi eikä pääse kuvaukseen, koska tulos ei ole valmistunut.

Kuvaajan yhteystiedot

Valokuvaaja Terhi Piispa-Helisten, puh. 050 568 1006, e-mail terhi.piispa@equito.fi